Dag voor vertrek naar Bali - Reisverslag uit Papendrecht, Nederland van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu Dag voor vertrek naar Bali - Reisverslag uit Papendrecht, Nederland van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu

Dag voor vertrek naar Bali

Door: Wim-Jelle en Martine

Blijf op de hoogte en volg Wim-Jelle en Martine

12 Mei 2009 | Nederland, Papendrecht

Hallo allemaal,

Gaan die gasten nu alweer op vakantie? Ze zijn toch pas geweest?!

Zoals de meeste van jullie wel weten zijn wij afgelopen december 23 dagen in Costa Rica op rondreis geweest. Dat beviel ons zo goed dat we tijdens die reis al bezig waren met het plannen van een nieuwe. Wat we toen al bedacht hadden is nu werkelijkheid geworden. De planning was om richting Azie te gaan. Vietnam staat op nummero uno, alleen kost dat wat meer voorbereiding en kon dat ook niet qua datum. Dat land gaan we zeker nog een keer bezoeken hoor!! Het is Bali geworden.
Een fantastisch mooi en groen eiland met veel cultuur en natuur. Mei is ook precies de goede periode om te gaan als je kijkt naar het weer.
Het is daar altijd wel warm maar nu is het ook het grootste gedeelte van de dag droog. Het regent daar wel elke dag dus de poncho's gaan wéér mee.

We hebben geen idee of dat de communicatiemogelijkheden daar net zo goed zijn als in Costa Rica. We denken eigenlijk van wel. Waar kun je tegenwoordig niet internetten?
Het dagboek zal dus van tijd tot tijd bijgewerkt worden zodat iedereen op de hoogte blijft van onze ervaringen op deze vakantie.
Omdat dit geen rondreis is zullen we zelf excursies boeken en dingen ondernemen om zoveel mogelijk van het land te zien. Op zich wel spannend, maar ik (Wim-jelle) heb liever dat alles vooraf geregeld is. Ik zal me er dan toch maar aan overgeven. Martine ziet het zelf regelen van excursies enz. wel helemaal zitten. Je ziet dus wel weer wie bij ons de broek aan heeft...

Morgenochtend om 07.00 uur komt hopelijk onze fijne zwager Erik ons ophalen om ons naar het CS van Dordrecht te brengen. Vandaar pakken we de trein naar Schiphol. Om 12.00 uur gaan we de lucht in. Wel een lange vlucht hoor. Ca.15 uur totaal. We vliegen eerst naar Kuala Lumpur om na een stop van 4 uur weer door te vliegen naar Denpasar (hoofdstad Bali). Ons hotel ligt in de plaats Benoa.

We hebben we er superveel zin in!!!

Martine en Wim-Jelle.

• 12 Mei 2009 - 18:30

Iris:

Haai,

Nogmaals heel veel plezier en geniet ervan! Ik zal jullie verhalen lezen met plezier en natuurlijk reageren..

X Iris

• 12 Mei 2009 - 18:56

Corry:

Leuk dat we jullie weer kunnen volgen.
    Heel veel plezier.

• 12 Mei 2009 - 19:43

Ciska:

Hallo Martine en Wim-Jelle,

Wat gaat de tijd toch snel. Het idee nog maar net van jullie vorige reisverhalen te hebben genoten, beginnen jullie al weer aan het volgende avontuur.
    Heb een goede reis en geniet met volle teugen.

Knuff Ciska

• 12 Mei 2009 - 20:02

Sjoerd:

He Buurtjes,

Errug decadent hor..Maar wel heel erg gaaf. Ik mag eigenlijk niks zeggen, want ik ben net terug uit Thailand :)
    Ik heb Bali ook nog op het lijstje staan! Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen..Veel plezier en geniet er van!!

groetjes

Sjoerd

• 13 Mei 2009 - 06:13

Arco Van 't Zelfde:

Enjoy matty !!

Ik regel je werk hier wel.... :)
    Geniet ervan, je hebt het verdient, en tientje ook!

mzzl.arco

• 13 Mei 2009 - 23:29

Mariska:

He Mart en Wim-Jelle,

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen, aangezien we over 4 weekjes zelf gaan!!
    Heeeel veel plezier, geniet er lekker van en deze kun je straks ook weer van je lijstje schrappen ;-)

Xxxx pat en maris