Dag 6 Cale Negro
Door: Wim-Jelle en Martine
Blijf op de hoogte en volg Wim-Jelle en Martine
12 December 2008 | Costa Rica, Fortuna
Pfoeh, om 05.30 uur al met de bus vertrokken naar Cale Negro voor een boottocht door het natuurreservaat.
We zijn zo vroeg vertrokken zodat we de meeste kans hadden om wilde dieren te spotten. We hebben kaaimannen, brulapen, diverse vogels en luiaards gezien.
De boottocht duurde een uur of 3 en het was een hele ervaring zoveel wild in het echt te zien.
Op de terugweg naar het resort zijn wij als enige afgezet bij Baldi Spa -een soort thermen in de buitenlucht met ongeveer 15 verschillende baden met een verschillende temperatuur. Na een heerlijk middagje badderen werden we weer door onze buschauffeur (Juan) opgehaald.
Nadat we in het hotel met een deel van de groep wat gegeten hebben, zijn we na deze ontspannende middag vroeg gaan slapen.
Helaas heeft de vulkaan Arenal niets meer van zich laten zien.
Wim-Jelle en Martine
13 December 2008 - 09:02
Steef:
Zo, klinkt echt super allemaal! Ik snapte er eerst helemaal niets van... waarom zitten jullie in Costa Rica!?! Haha, nu weet ik t hoor... heb Maris gesproken! Heel veel plezier nog!!! XXX