Dag 21 Manuel Antonio - Samara - Reisverslag uit Manuel Antonio, Costa Rica van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu Dag 21 Manuel Antonio - Samara - Reisverslag uit Manuel Antonio, Costa Rica van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu

Dag 21 Manuel Antonio - Samara

Door: Wim-Jelle en Martine

Blijf op de hoogte en volg Wim-Jelle en Martine

25 December 2008 | Costa Rica, Manuel Antonio

Vanmorgen ontbeten met Theo en An. Ze stonden ons al op te wachten om samen te gaan ontbijten. Om 08.00 uur kwam een busje ons ophalen om ons naar Samara te brengen. Maar eerst nog afscheid nemen van de groep. Het was zo hartverwarmend dat bijna de hele groep vroeg was opgestaan om ons uit te zwaaien. Het verliep totaal anders als dat we verwacht hadden. We wilden nog zoveel dingen tegen mensen zeggen, maar door de drukte lukte het gewoon niet. Na een hoop gezoen en handgeschud stapten we in het busje. De tranen kwamen bij ons allebei tegelijk toen we ze ons uit zagen zwaaien. Dat was het minst leuke deel van de vakantie tot nu toe. Het groepsgevoel was dus heel erg aanwezig. Met een deel hopen we (via de mail) nog contact te houden. Na een half uurtje rijden klapte de achterband. Pfff. We konden gelukkig bij een pomp stoppen en een nieuwe band was met een half uur geregeld.
De chauffeur maakte er echt een dodemansrit van om op tijd op de wisselplaats aan te komen waar we gelukkig wisselden van chauffeur. We hebben op zeer aparte wijze meer dan 100 auto´s ingehaald. Het was beter om je ogen gesloten te houden. De tweede chauffeur reed keurig. Ook met deze bus hadden we geen geluk, weer een lekke band!
Na een totale reis van 6 uur kwamen we aan bij ons hotel wat direct aan het strand ligt. We zijn gelijk het water ingedoken en hebben lekker pizza gegeten bij een plaatselijke italiaan. Morgen weer een hele dag in de zon liggen en relaxen! Het is toch wel even wennen zo zonder de groep, maar samen hebben we het ook top!!

• 26 December 2008 - 13:24

Pa En Ma:

ginbgen die andere mensen nu allemaal naar huis nou dan nu maar samen tot het einde veel plezier nog groetjes ma en pa

• 26 December 2008 - 20:32

Angelique:

wat klinkt dat allemaal goed zeg! Ben zo benieuwd om alles te horen, en natuurlijk te zien als jullie terug zijn!

groetjes angelique

• 27 December 2008 - 18:34

Stefanie:

Geniet er nog maar lekker van saampjes!!
    Nog bedankt voor jullie felicitatie!

Liefs!!