Dag 16 Bocas del Toro - Boquete - Reisverslag uit Bocas del Toro, Panama van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu Dag 16 Bocas del Toro - Boquete - Reisverslag uit Bocas del Toro, Panama van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu

Dag 16 Bocas del Toro - Boquete

Door: Wim-Jelle en Martine

Blijf op de hoogte en volg Wim-Jelle en Martine

25 December 2008 | Panama, Bocas del Toro

Vandaag was het weer tijd om onze koffers te pakken.Onze speedboten waren keurig op tijd en na enig pas en meetwerk konden we de zee op. Deze mooie vaart duurde ongeveer een half uutje.Op het vaste land stond onze cauffeur Juan ons met een brede glimlach op te wachten. Na de omhelzing op pad naar Boquete waar we maar 1 nacht verblijven. De reis naar Costa Rica is anders veel te lang. Na een trip van ca. 4 uur zijn we aangekomen bij het hotel. We hadden de keuze uit 5 bedden om de nacht door te brengen, echt onbegrijpelijk? In de middag stond er voor Wim-Jelle ook nog een koffietour gepland. In Panama maken ze de beste koffie van wereld. Het was een leuke trip waarin het proces van a tot z werd getoont. De koffie snaakte inderdaad erg lekker.
Onze reisleidster Marieke wist voor het diner een leuke bistro met wat sfeerverlichting ipv. de tl-verlichting die in de meeste restaurants aanwezig is.Daar had ze geen woord van gelogen want het was een van de beste restaurants van de hele reis.
We haden allebei spareribs en brownie met ijs als toetje.Morgen een lange moeizame trip de grens over naar Costa Rica. Dit is een keer een stukje van Wim-Jelle.