Dag 18 Dominical - Reisverslag uit Dominical, Costa Rica van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu Dag 18 Dominical - Reisverslag uit Dominical, Costa Rica van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu

Dag 18 Dominical

Door: Wim-Jelle en Martine

Blijf op de hoogte en volg Wim-Jelle en Martine

25 December 2008 | Costa Rica, Dominical

Vandaag stond de trip van Corcovado op het programma.Dat is het mooiste natuurpark van Costa Rica. We moesten alleen wel al om 06.00 uur vetrekken. Het was een uurtje rijden naar Sierpe. Daar stond het ontbijt klaar en was tevens de opstapplaats van de speedboten. Moesten 45 minuten varen door een prachtige rivier dwars door een mangrovebos. Na die 45 minuten konden we de zee op. Vooraf waren we gewaarschuwd dat het wel eens lastig kon worden door de hoge golven en harde wind. De meeste namen een extra pilletje en zaten met de billen bij elkaar voor wat er ging komen. Uiteindelijk was de zee erg rustig en konden we op een normale manier naar het park varen. Het was echt het mooiste park tot nu toe. We hadden nu echt het jungle idee. De gids was echt top en de wandeling was goed te doen. We hebben mooie vogels en apen gezien. De krabbetjes op het strand zijn ook grappig!! We kregen voordat we terug moesten een heerlijke lunch met veel vers fruit en tonijnsalade. Op de terugvaart is er nog gezocht naar krokodillen maar die hielden zich keurig verscholen. De dag was erg lang want we waren pas om 17.30 uur weer op het resort. s´avonds weer met ons gedeelte van de groep lekker gegeten in het resort en vroeg weer naar bed. Morgen een korte tocht naar Manuel Antonio, weer een paradijsje.

• 25 December 2008 - 21:48

Winy & Sjaak:

Nog even genieten en dan mogen jullie weer terug naar het koude Nederland....

• 26 December 2008 - 12:50

Esmeralda:

Ha Tine!

Wat een heerlijke verhalen zeg! Volgensmij hebben jullie het echt super daar. Kijk er toch weer naar uit hoor dat je weer bij ons op kantoor zit. Hebben je gemist! Geniet nog even van je vakantie!!
    Esmeralda