Dag 3 - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu Dag 3 - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu

Dag 3

Door: Wim-Jelle en Martine

Blijf op de hoogte en volg Wim-Jelle en Martine

15 Mei 2009 | Indonesië, Bali

Om 09.00 uur hebben we voor de eerste keer gebruik gemaakt van het ontbijt in het hotel. Het ontbijt is goed maar voor een vijf sterren hotel hadden we wel iets meer verwacht.

Om 10.00 uur kwam de reisagent van NRV ons uitleg geven over Bali en de optionele excursies die we via hem kunnen boeken. Een ander stel die tegelijk met ons aangekomen is had interesse in dezelfde soort excursie. Het is een dagtocht van ongeveer tien uur, waarbij je gebruik maakt van een gids en chauffeur die je zelf aan kunt geven welke plekken op Bali je wilt zien. Omdat je een vast bedrag voor de diensten van de gids en chauffeur betaald hebben we besloten om de excursie met zijn vieren te boeken.

De hele middag hebben we bij het zwembad gelegen. Jammer is dat de zon hier om 16.30 uur verdwijnt en het om 18.00 uur totaal donker is.

Via het hotel hadden we ons ingeschreven voor een BBQ dinner. Het was een zeer uitgebreid buffet met een live voorstelling van balinees ballet gevolgd door een soort 4J's. Ze komen in ieder geval niet door de voorronde van X-factor.
Bij het buffet kon je o.a. verse vis en vlees uitzoeken die de kok daarna voor je op de BBQ ging klaarmaken.
Wanneer het klaar is wordt het aan je tafel gebracht. Na een uur kwamen we erachter dat ze onze keuze naar een andere tafel is gegaan. Opnieuw bestellen, opnieuw wachten en wachten. Het lange wachten werd beloond met bijna de gehele bestelling. Er was waarschijnlijk weer iets bij iemand anders op hun bord beland.

• 16 Mei 2009 - 11:35

Pa En Ma:

wachten, daar weten wij allees van, maar het komt vanzelf goed. Nou hopen dat het een leuke excursie wordt we horen het wel weer.

• 16 Mei 2009 - 11:53

Corry:

Nou, ik merk het wel, we hoeven ons over jullie geen zorgen te maken.Zo te lezen hebben jullie het behoorlijk goed. Veel plezier nog.

groetjes Corry

• 16 Mei 2009 - 12:45

Winy En Sjaak:

kunnen jullie bericht wel lezen maar geen berichtje sturen omdat de computer het niet goed doet.de groeten via de computer van wies en piet

• 17 Mei 2009 - 09:27

An Theo Bakker:

van horen zeggen en een goedevriend zit op balieen horen dan van gezellige verhalen over het leven op balie heel rustig en traag misschien leer ik er nog wat van.neem nog maar een borrel en wij proosten dan op jullei vacantie trip met een beetje jaloezie. onze tijd zal gaan liggen in de mnd. nov.dat is nogeen lange tijd te gaan maar wij hebben altijd (vacantie).
    nogmaals geniet en doe rustig aan Pura Vida.