Morgen is het zover - Reisverslag uit Papendrecht, Nederland van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu Morgen is het zover - Reisverslag uit Papendrecht, Nederland van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu

Morgen is het zover

Door: Martine

Blijf op de hoogte en volg Wim-Jelle en Martine

11 Juni 2011 | Nederland, Papendrecht

Nu gaat het echt allemaal opschieten. Gisteren echt de mooiste dag van ons leven gehad en nu eindelijk genieten van onze mooie reis.

Om 06.30 uur komt mijn vader ons ophalen om ons vervolgens in Dordrecht bij het station af te zetten.We gaan lekker met de trein naar Schiphol.

Om 11.15 uur vertrekt onze eerste vlucht naar Singapore(12.30 uur vliegen). We komen dan om ongeveer 6 uur s'morgens ( lokale tijd) aan. Om 10.00 gaat onze tweede en gelukkig veel kortere vlucht naar Hanoi.(3.30 uur). Ik schat in dat we redelijk gesloopt daar aankomen. Nou ja, we hebben toch tijd zat om uit te rusten!!

Zodra we in de gelegenheid zijn om een stukje op internet te plaatsen zullen we dat zeker doen.

Groetjes aan iedereen. ( ook namens mijn vrouw Martine)

Wim-Jelle

• 11 Juni 2011 - 15:10

Andy:

Ik wens jullie alvast een voorspoedige en aangename reis!

• 11 Juni 2011 - 20:53

Lau:

Veel plezier maat!! Geniet ervan samen met je vrouw en kijk uit voor die VC's in d rijstvelden...

• 12 Juni 2011 - 07:08

E H En Q:

Veeeeeel plezier en een goede reis!!

Xxx Erik Heleen en quint