Halong Bay Tour - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu Halong Bay Tour - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Wim-Jelle en Martine - WaarBenJij.nu

Halong Bay Tour

Door: Martine

Blijf op de hoogte en volg Wim-Jelle en Martine

16 Juni 2011 | Vietnam, Hanoi

Hai allemaal,

Hier weer een berichtje vsn ons! En wat foto's!!!!!!

We hebben een super mooie 2-daagse Halong Bay cruise gemaakt. Halong Bay is een van 's werelds natuurwonderen. Halong Bay heeft meer dan 1.000 kalksteen bergen en eilanden in verschillende grotes.
We verbleven op een junk (een traditionele Vietnamese boot). We hadden een luxe suite, voor Vietnamese begrippen dan :), want het is tenslotte onze honeymoon!
Gisteren hebben we genoten van het mooie uitzicht, een grot bezocht en gezwommen bij zonsondergang. Heel gaaf!

Vandaag zijn we wezen kajakken en hebben we een drijvend dorp bezocht. Tijdens het kajakken konden we sommige bergen 'in' varen. We waren er de enige... heel rustgevend en overweldigend tussen al die hoge bergen (het lijkt wel de Grand Canyon en we voelden ons heel klein).

We verbleven in internationaal gezelschap. Ik weet niet of jullie mij weleens Engels hebben horen praten? Dat is niet zo best. (Sommigen zijn misschien wel bekend met mijn monkeytail verhaal? :) ) Maar het was erg gezellig en al met al wende het vrij snel om in het Engels te converseren. Vanavond zijn we met een 2 jongens (1 Thaise en 1 Belg) een cocktail gaan drinken en hebben tussen de lokale mensen gegeten: voor-, hoofd- en bijgerechten voor maar 6 euro per persoon!!! Het is bijna te triest voor woorden dat je hier zo goedkoop kunt eten en dat het nog lekker is ook. En de bediening rent zich rot voor je!

We verblijven nu nog 2 nachten in Hanoi en dan gaan we 's morgens vroeg naar Mai Chau, een bergstammen volk waar we een trekking gaan doen en slapen bij de plaatselijke bevolking.

Vergeet niet nog even naar onze foto's te kijken!

@ Laura, ik heb nog maar een paar foto's vd bruiloft die gemaakt zijn door een vriendin, maar ik krijg ze hier op de een of andere manier niet geupload vanuit m'n mail. Ik zal ze je doormailen. Xxxxx

Liefs,
WJ en Martine

• 16 Juni 2011 - 18:14

Corry:

wat een mooi verslag en wat een prachtige foto's. zou er zo naar toe willen.

• 16 Juni 2011 - 18:17

Andy:

Schitterende foto's!

• 16 Juni 2011 - 18:19

Chantal:

Wow! Wat supermooi daar!

• 16 Juni 2011 - 18:21

Chantal Nog Een Keer:

Haha, die foto van wj, daar zie je een vreemde vrouw ook een foto van maken. Staat wj in iemand anders zn fotoboek.

• 16 Juni 2011 - 19:38

Tobias:

Het klinkt allemaal heel bijzonder, zo'n andere wereld dan onze westerse drukke wereld. Wat een indrukken! Leuk die foto's erbij :)

• 17 Juni 2011 - 07:29

Tiemen & Louise:

Klinkt erg leuk en gezellig... de foto's zien er trouwens ook geweldig uit! Veel plezier met de trekking.

• 17 Juni 2011 - 14:33

Lieneke:

Hoi Martine en WJ,

Supergaaf....ik zou zo op reis willen.... en ook wij hebben nog geen enkele trouwfoto gezien!!

GENIET van de reis!

• 21 Juni 2011 - 06:32

Alex (Proxy):

Hallo lui,
    Allereerst nog proficiat met jullie huwelijk! Mooie afbeeldingen. Het ziet er mooi uit daar. Lekker warm, doe voorzichtig en geniet er van.

• 21 Juni 2011 - 17:42

Pa En Ma Vastenhout:

wij zijn net terug uit Turkije en zien jullie bericht en foto,s
    erg leuk zeg geniet ervan
    groetjes