De dansende ' vietnameesjes'
Door: Martine
Blijf op de hoogte en volg Wim-Jelle en Martine
23 Juni 2011 | Vietnam, Hoi An
(betekent hallo)
We hebben een paar fantastische dagen gehad in Mai Chau. We hebben daar overnacht in een homestay (bij de vietnamezen thuis) en werden uitgenodigd door een groep vietnamezen, japanners en thaiwanezen voor een loksle dans. We hebben meegedaan (hilarisch tussen al die aziaten) en hebben als afsluiting wijn met ze gedronken (met z'n allen slurpen uit 1 pot).
We hebben inmiddels Hue en Hoi An achter ons gelaten en zijn nu onderweg naar Nha Trang om van daar te vertrekken met een speedboot naar Whale Island (soort bounty eiland)voor 3 dagen zon en strand. Mmmmmm
Liefs,
de 'vietnameesjes'
23 Juni 2011 - 05:32
Chantal:
Geweldig!! -
23 Juni 2011 - 06:12
Lau:
Klinkt heerlijk en vooral grappig! Zie houte Klaas al tussen die kleine Aziaten staan....Haha -
23 Juni 2011 - 08:55
Margreet:
Jullie gaan lekker rap! Vonden jullie Hoi An ook zo leuk? Dat vond ik echt het allerleukste en meest relaxte stadje in Vietnam.
Geniet ervan!
Margreet -
23 Juni 2011 - 16:38
Sjaak En Winy:
Hey vietnamezen,
Volgens mij hebben jullie het prima naar je zin.
Was zeker wel erg leuk en interessant zo met de plaatselijke bevolking.
Volgens mij komen de SMSjes niet altijd goed door.
Groeten en tot horens en vooral blijven genieten. -
23 Juni 2011 - 18:01
Richard:
en wij hier maar werken ....
Het zij jullie meer dan gegund mensen, geniet ervan hoor !!
gr. Richard -
23 Juni 2011 - 20:03
Manon Hendriks:
Ik zie dat jullie het leuk hebben. Hier is alles goed! Heeft Wim Jelle ook mee gedanst? Ik heb de foto's bekeken en ik vond ze heel leuk! Tot snel!!
xx manon -
24 Juni 2011 - 08:37
Tobias:
En, hoe vond je Hoi An? Ik vond dat echt geweldig! Vergeet niet in Nha Trang lekker gebakken garnalen op het strand te eten :) -
25 Juni 2011 - 07:53
An Theo:
Hoi
we zijn weer in het land en kunnen je weer volgen zijn in Macadonie geweest.
Wat een geweldig land is dat Vietnam wij zien een heleboel weer terug van onze reis.Wim je hebt toch niet meegedanst he volgens ziet dat als met klein duimpje. Ho an prachtig plaatsje met zijn overdekte brug en gezellige straatjes en de vismarkt. en dan Hue totaal anders de Konings stad met zijn vele paleisen en de rode rivier hebben jullie daar nog op gevaren?Nu Nha trang aan het strand plus de Amerkaanse basis maar het mooiste het strand en lekker uitrusten.
We zien uit naar de foto's
Geniet verder. -
25 Juni 2011 - 10:44
Pa En Ma Vastenhout:
lijkt nons echt iets voor martine
met z''n allen slurpen uit een pot